Achter Studio Merel zit grafisch ontwerper en illustrator Merel de Ruijter. Met haar speelse en verrassende ontwerpen zet ze bedrijven en evenementen, maar ook geboortes en bruiloften op de kaart. Of het nu om een logo, huisstijl, boek, brochure, spel, poster, wenskaart, sticker of vlag gaat… of misschien iets waar je zelf nog niet aan hebt gedacht. Merel denkt graag mee in wat je nodig hebt om je doel te bereiken.

Naast het werken aan opdrachten voor bedrijven, werkt Merel ook met veel passie aan eigen producten die ze verkoopt in haar webshop. Vrolijke, ietwat eigenwijze producten die een lach op je gezicht toveren, zoals een Kattenkalender of een Lamalekkerzitten-poster. Leuk om cadeau te doen of gewoon om jezelf blij mee te maken.

Kenmerkend aan het werk van Studio Merel is het fantasierijke en speelse karakter, afgespiegeld in kleurrijke illustraties. Blije tapirs, touwzwaaiende hamsters en vliegende wortels zijn haar specialiteit. Maar ben je accountant en wil je een nieuwe huisstijl, dan zal die touwzwaaiende hamster er echt niet in komen. Eén ding is zeker: een ontwerp van Studio Merel is nooit saai.

Zie je een samenwerking? Bel of mail dan even, dan kijken we samen wat mogelijk is.